Ingredience
- 2 vejce
- 80 g rozehřátého másla
- 150 g krystalového cukru
- 200 g hladké mouky (můžete kombinovat s celozrnou nebo špaldovou moukou)
- 1 kypřící prášek
- 2 zakysané smetany
- 1 smetana (30%)
- 5 hrušek (lze nahradit jakýmkoli čerstvým i mraženým ovocem dle chuti, já mám vyzkoušen koláč z jablek, malin i broskví)
Hruškový koláč s vanilkovým pudinkem
Podle Lucie Kůželové
Přípravu tohoto dezertu si s vámi užijí i vaše děti. Nejbojte se a nechte je si hrát. Pečení vás tak bude bavit hned dvakrát, při přípravě a později při ochutnávání hotového koláče Doba přípravy:20 minut Doba vaření:45 minut Počet porcí: 8 porcíEnergetická hodnota: N/A
Kalorie: N/A
Tuky: N/A
Ingredience:
- 2 vejce
- 80 g rozehřátého másla
- 150 g krystalového cukru
- 200 g hladké mouky (můžete kombinovat s celozrnou nebo špaldovou moukou)
- 1 kypřící prášek
- 2 zakysané smetany
- 1 smetana (30%)
- 40g vanilkového pudinku (prášek)
- 5 hrušek (lze nahradit jakýmkoli čerstvým i mraženým ovocem dle chuti, já mám vyzkoušen koláč z jablek, malin i broskví)