Pudink bez lepku – příchuť vanilka
Vanilkový pudink bez lepku patří mezi naše tradiční produkty, skvěle se uplatní při přípravě lehkých dezertů i při pečení. Vyzkoušejte jeho přirozenou chuť bez chemických odstínů a k zavedeným „supermarketovým“ značkám už se nevrátíte.
Jak na to
Z půllitru mléka oddělte třetinu, rozmíchejte v ní 40 g cukru a 40 g pudingu. Zbylé mléko přiveďte k varu. Přidejte rozmíchanou směs a za stálého míchání ještě 2 minuty vařte.
Recept na čtyři řádky
Náš vanilkový puding poslouží jako základ pro Buchtičky s lahodným rumovým šodó. Z půllitru mléka oddělte třetinu, rozmíchejte v ní 30 g cukru a 30 g pudingu. Zbylé mléko přiveďte k varu, přidejte rozmíchanou směs a za stálého míchání ještě 2 minuty vařte. Před odstavením pudingu ze sporáku přidejte dvě polévkové lžíce tuzemského rumu