Na našich
Bramborových knedlících oceníte nejen přirozenou chuť ale i všestranné využití. Z našeho těsta snadno připravíte klasické bramborové knedlíky k pečenému masu, knedlíky plněné masem i ovocem, šišky s mákem, fritované krokety a jestli chcete experimentovat, můžete zkusit i domácí gnocchi. Kromě bramborových knedlíků vám nabízíme výborné
Chlupaté Knedlíky, známé jako bosáky, které vyrábíme podle tradiční receptury.
Jak na to
Kilogram směsi přelijte litrem vody a řádně prohnětené těsto nechte 2 až 3 minuty odležet. Z těsta vypracujte válečky o průměru cca 6 cm, vložte je do vroucí vody a vařte 15 až 20 minut (dle velikosti knedlíků).
Recept jednou větou: fritované krokety
Těsto z předchozího návodu vytvarujte do malých kuliček, vložte je do rozpáleného oleje a smažte dozlatova. Uvidíte, budou lepší než z restaurace.